Savvy Assessment
s2

Savvy Assessment


 


Zoek je werk in een andere functie binnen of buiten je bedrijf of organisatie, maar weet je niet welke het beste bij je past?


Wil je je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden beter kennen om te kunnen bekijken of je geschikt bent voor een aangeboden functie?     
Wil je weten welke (vervolg)opleiding je het beste kunt volgen?


Gelden deze vragen niet voor jou, maar wel voor iemand die je kent?Vraag ons naar een Savvy Assessment. Dat is een van de meest betrouwbare onderzoeksmethodes, die momenteel in Nederland worden aangeboden. Het bestaat uit 14 online testen, die je (ongestoord) in 1,5  uur tijd op een PC of laptop kunt doen. Binnen twee weken nadat je de test hebt gedaan, ontvang je van ons een scorelijst en een spiegelrapport, waarin de scorelijst is toegelicht. De scorelijst is jouw persoonsprofiel, kunnen we vergelijken met de in ons bestand opgenomen profielen van functies,  die momenteel op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn. Dit bestand wordt geregeld geactualiseerd. In het functievergelijkingsrapport laten we je zien welke functies momenteel het beste bij jouw persoonsprofiel passen. De genoemde documenten lichten we je persoonlijk toe tijdens een ontmoeting of skype-call. Mocht je voor een bepaalde functie, die je interesseert, onvoldoende kennis hebben, dan helpen we je te zoeken naar een passende opleiding op die kennis op te doen.

Wij kopen deze test in bij de licentiehouder voor de Benelux. Je betaalt ons vooraf een vastgestelde prijs van € 442,– incl. btw.

Bedrijven, die meerdere assessments bij ons inkopen, bieden we kwantumkorting.


Contactgegevens

Tel. 06-26785692

Email: info@perfectfithrm.nl

OPENING HOURS

We zijn steeds per email bereikbaar. Telefonisch contact kan op werkdagen tussen 9 en 17 uur.

FOLLOW US

Copyright © All Rights Reserved.